EVENIMENTE STRIPTEASE MASCULIN

STRIPERI ZIUA FEMEII 8 MARTIE 2021

ziua femeii

Stimate doamne si domnisoare, ziua voastra se apropie cu repeziciune iar noi ne-am pregatim din timp pentru ca acest moment sa fie unul perfect si de neuitat. Stim ca doar o data pe an e putin si meritati din plin sa fiti rasfatate. Pentru a va incanta si rasfata privirile noi am pregatit cu multa dragoste un super show erotic de striptease special pentru voi, fiinte divine!

Stimati domni, lasati gelozia la o parte, macar o data pe an si demonstrati-le dragostea voastra oferindu-le minunatelor doamne si domnisoare libertate la unul din spectacolele de striptease masculin marca The Players. Femeile merita sa fie rasfatate si nu doar o data pe an!

Oferte striptease martie! Striperi de ziua femeii!

Avem oferte imbatabile, cele mai bune preturi si cele mai tari show-uri de striptease pentru domnisoare si doamne, oriunde in tara si oricand, nu doar de ziua femeii!

Daca sunteti managerul unui club, restaurant sau altfel de locatie si doriti sa organizati un super eveniment de striptease special pentru ziua femeii, va rugam contactati-ne din timp pentru rezervare si pentru a va face o oferta de nerefuzat.

Cluburile si localurile care ne contacteaza din timp au reducere pana la 30% si au garantia rezervarii show-ului la data stabilita.


Tipuri de evenimente pentru spectacole de streaptease masculin:

Show de striptease masculin in martie - Petrecere de ziua doamnelor si a domnisoarelor

Petreceri private cu striperi pentru burlacite - Petrecerea Burlacitelor

Show de streaptease cu striperi la majorate si aniversari - Petrecere Majorat sau Aniversare

Evenimente firme - Petreceri Firme

Show cu Foc - Fachiri Fireshow

E ziua unei persoane apropiate si doresti sa-i faci o surpriza de neuitat?

Colega ta de liceu isi serbeaza majoratul si nu stii ce cadou ar impresiona-o?

Prietena ta cea mai buna se va casatori si tu organizei petrecerea de burlacite?

Cum poti transforma orice eveniment important din viata ta sau a unei persoane apropiate tie intro surpriza de neuitat? Fa-i cadou un show de striptease! Iti garantam ca nu va uita niciodata aceasta surpriza minunata!

Apeleaza la The Players! Noi te ajutam sa transformi orice eveniment din viata ta sau a persoanelor tale dragi intrun moment unic si memorabil.

Garantam succesul petrecerii tale si distractia tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente, pentru ca asta am facut la sutele de petreceri la care am fost invitati si asta vom face si la tine!

Unde se pot desfasura spectacole de striptease cu striperi?

Astfel de evenimente si show-uri cu striperi pot avea loc in cluburi, restaurante, pub-uri, cafenele, localuri, apartamente, practic oriunde este posibil acest lucru si sunt intrunite conditiile esentiale (spatiu pentru dans, spatiu pentru schimbat, sonorizare, temperatura optima).


O parte din evenimentele la care am fost prezenti:

afis afis afis afis afis